Billig bilforsikring

Hvorfor ha bilforsikring?

Hovedårsaken til at bileiere har bilforsikring kan sies å være for å øke sikkerheten for alle som ferdes på veien sin helse, deres kjøretøy samt bygg og gjenstander. I tillegg formaliserer bilforsikring de finansielle rammene ved skader, som blant annet betyr at de skadelidende og andre parter i en forsikringssak vet mer om hva de har å forholde seg til. Og ikke glem at det også er minst en juridisk årsak til at alle biler skal ha bilforsikring, nemlig at såkalt ansvarsforsikring er pålagt alle gjennom lov, har du ikke dette begjæres bilen avskiltet.

  • Økt sikkerhet for alle som ferdes på vei, både helse og gjenstander
  • Formaliserer skadeprosesser slik at man vet mer om hva man skal forholde seg til
  • Ansvarsforsikring er lovpålagt, uten forsikringen begjæres bilen avskiltet

Vennligst fyll inn ditt telefonnummer
Fyll inn skjemaet nedenfor og få et uforpliktende tilbud:
Jeg ønsker også tilbud på disse forsikringene:
Du sparer penger på å samle forsikringene dine.
En annen bil (bil nr2)
Innboforsikring
Reiseforsikring
Personforsikring
Andre:

Bilforsikringen er ofte blant de dyreste forsikringene man har. Derfor kan det av og til lønne seg å bytte forsikringselskap for å redusere utgiftene. Det kan være greit å vite at et langvarig kundeforhold innen bank og forsikring sjelden lønner seg.

Ansvar:
Anvarsforsikring er en obligatorisk forsikring for kjøretøy. Den dekker skader som kjøretøyet påfører andre kjøretøy, personer og ting. Anvarsforsikring er lovbestemt i bilanvarsloven. Hvis et kjøretøy ikke har anvarsforsikring, vil kjøretøy bli begjært avskiltet.

Delkasko:
Denne forsikringen dekker i hovedsak brann, tyveri, hærverk, veihjelp og glasskader. Dersom du har en bil med lav verdi, vil sjelden kasko lønne seg når man tar årspremie og egenandel i betraktning. Da kan det lønne seg å vurdere delkasko dersom du idag har kasko på en bil med lav verdi.

Kasko:
I tillegg til å dekke delkasko, dekker kasko også skader man påfører eget kjøretøy. Kasko inkluderer også 10 dager leiebil dersom man skulle få behov for det etter en kaskoskade.

Toppforsikring:
Med denne forsikringen har du leiebil så lenge du trenger det. Den reduserer også egenandelen med inntil kr 2 000, som resulterer i at du kan bytte rute på bilen uten å betale egenandel. Den dekker også skade på motor og drivverk på biler som er inntil 8 år gamle. Har man en nyere bil er det også totalskadegaranti. (Man får helt ny bil dersom reparasjonskostnadene overstiger 60% av nyanskaffelsesprisen). Totalskadegarantien gjelder frem til bilen er 3år / eller har kjørt 60 000km.

Hva kan Bil-forsikring.no gjøre for deg?

Nettjenesten Bil-forsikring.no tilbyr gratis, sikker og personlig forsikringsrådgivning og pristilbud slik at du kan spare penger på din bilforsikring og samtidig være godt dekket. For deg er tjenesten uforpliktende.

Gjennom forsikringstjenesten får du også rådgivning og pristilbud på alle de type forsikringer du måtte trenge, slik at du kan spare penger på alle forsikringene du har behov for. Jo flere forsikringer du får pristilbud på, jo bedre pris får du på grunn av blant annet såkalt samlerabatt. Din behovsanalysen gjøres gratis av erfarne og godkjente forsikringsrådgivere etter dine ønsker. Dermed kan forsikringsrådgiverne hjelpe deg til å fylle dine ønsker og forsikringsbehov, ved å finne frem til den beste forsikringsløsningen for akkurat deg, dine eiendeler og eventuelt din familie.

Du bruker kun omtrent 30 sekunder på å fylle ut det enkle skjema og din forespørsel blir videresendt til erfarne forsikringsrådgivere som er godkjent og regulert av norske myndigheter. Disse har som mål å gjøre deg fornøyd og kontakter deg via telefon eller e-post.

Bil-forsikring.no har som mål at du enkelt og raskt skal få den beste bilforsikringen, som vil si best pris ut ifra ditt forsikringsbehov. Vi vil at du skal være dekket ved uhell og skader uten å måtte betale mer enn nødvendig. Bil-forsikring.no er eid av det norske selskapet Testerne AS som per år har over 400 000 brukere av deres populære forbrukertjenester på nett.

Hvordan få billigere bilforsikring

Ønsker du en billigere bilforsikring lønner det seg å samle flere forsikringer. Dette kan ofte redusere årspremien på bilforsikringen og andre forsikringer med tusenvis av kroner.